Az

ICOMOS

Magyar Nemzeti Bizottság

Egyesület

tisztelettel hívja

a Román András Archívum

újbóli megnyitására

Időpont: 2019. december 04-e, 17 óra,

Helyszín: Budapest, 11. kerület,

Daróczi út 3, fszt. 7.

2018. június 21-27 között idén is Sikfőkúton (Nomád Hotel) kerül megrendezésre az idei nyári egyetem akkreditált továbbképzése "AZ EURÓPAI ÖRÖKSÉG ÉS AZ ÖRÖKSÉGTURIZMUS - FELADATOK  ÉS  KIHÍVÁSOK" címmel, kapcsolódva az Európai Kulturális Örökség Éve 2018. tematikájához. A problémák és a megoldások nemzetközi kitekintéssel az elmélet oldaláról közelítve,  esettanulmányok sorával és tanulmányi utak segítségével kerülnek bemutatásra és megvitatásra.

A programról és a jelentkezés/részvétel feltételeiről körlevélben, illetve holnapunkon lesz található bővebb tájékoztatás.

Az ICOMOS Népi Építészeti Szakbizottsága 2018. szeptember 27-29 között rendezi meg a XXI. Békési Népi Építészeti Tanácskozást, melyre mindenkit szeretettel várunk – a rendezvény és a kapcsolódó szakmai program szervezés alatt áll – részvételi feltételekről később adunk tájékoztatást.

Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület idei éves rendes, és egyben tisztújító közgyűlését 2018. május 25-én, pénteken tartja. Ezúton hívjuk fel tagságunk figyelmét arra, hogy a közgyűlésen csak azon egyéni és jogi tagjaink szavazhatnak, akik éves tagdíjukat rendezték.

A jelöléssel kapcsolatos információkat e-mailben kiküldtük tagtársaink részére. Kérjük, amennyiben ezt nem kapta meg, jelezze a Titkárság felé, hogy pótolhassuk.

ICOMOS Titkárság Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Alkategóriák

Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület Történeti kertek Szakbizottságának rendezvénye

Román András Dokumentációs Központ